Ciorbă cu sfeclă roşie şi peşte din: peste, morcov, radacina de pastarnac, ceapa, telina, ardie gras, cartofi, fasole verde, sfecla rosie, rosii, verdeata, bors, sare, piper. Ingrediente: 800 g peste proaspat 1 morcov 1 radacina de pastarnac 1 ceapa 1/2 telina mijlocie 2 ardei grasi 5 cartofi 200 g fasole verde 1 sfecla rosie mijlocie […]
Ciorba de sfecla rosie cu zeama de varza
PrinteazaCiorba de sfecla rosie cu zeama de varza din: sfecla rosie, morcov, pastarnac, ceapa, rosii, orez, faina, ulei, verdeata, zeama de varza, sare.
Ingrediente:
- 1 kg sfeclă roşie
- 1 morcov
- 1 păstârnac
- 1 ceapă
- 2 roşii
- 150 g orez
- 1 lingură făină
- 100 ml ulei
- 1 legătură verdeaţă
- 1 l zeamă de varză
- sare
Mod de preparare:
Cureţi sfecla, morcovul, albitura şi ceapa, le speli, le tai cubuleţe, iar ceapa o toci mărunt.
Le căleşti aproximativ 15 minute, apoi adaugi făina, mai laşi 10 minute şi sting cu apă.
Laşi să fiarbă, apoi adaugi orezul ales şi spălat, roşiile tăiate mărunt şi la sfârşit tomi zeama de varză fiartă în prealabil.
Potriveşti gustul de sare şi presari verdeaţa tăiată mărunt.
Poftă bună!
Ciorba de sfecla rosie cu zeama de lamaie
Ciorba de sfecla rosie cu zeama de lamaie din: sfecla rosie, morcovi, radacina de patrunjel, cartofi, ceapa, patrunjel, leustean, bulion de tomate, zeama de lamaie, sare. Ingrediente: 3 sfecla rosii de marime medie 2 morcovi mici 2 radacini de patrunjel 2 cartofi 1 ceapa 1 legatura patrunjel 1 legatura leustean 2 linguri bulion de tomate […]
Pofta buna!
Ador ciorba de sfecla. Cu smantana si ardei iute…yummy!