Supa crema de sfecla cu varza din: sfecla, ceapa, morcovi, telina, cartofi, varza, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle potrivite 2 cepe 4 morcovi 2 cartofi 1/2 ţelină ulei 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 varză mică sare piper pătrunjel verde Mod de preparare: Curăţă ceapa, pătrunjelul şi un morcov, toacă-le mărunt şi pune-le la […]
Supa crema de sfecla rosie din: sfecla, cartof, iaurt, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle roşii 1 cartof 120 g iaurt 1 ceapă roşie 1 lingură ulei de măsline sare piper Mod de preparare: Se curăţă legumele, se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu 600 ml de apă şi un cub […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Sa mi faci si mie o ciorba din asta