Ciorba de sfecla rosie

Printeaza

Ciorba de sfecla rosie din: sfecla rosie, ceapa, pastarnac, morcovi, telina, cartofi, frunze de telina, bors si condimente.

 

Ingrediente:

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi tăiaţi-o în cubuleţe. Curăţaţi ceapa, spă- laţi-o, tocaţi-o mărunt şi căliţi-o în ulei 1 -2 minute.

Adăugaţi cubuleţele de sfeclă şi căliţi-le împreună cu ceapa 5 minute.

Curăţaţi morcovii, păstârnacul, şi ţelina, spălaţi-le şi tăiaţi-le în cubuleţe.

Puneţi-le la fiert în 4 litri de apă şi condimente. După 20 de minute, puneţi în oală cartofii, curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în bucăţi mai mari.

Adăugaţi ceapa împreună cu sfecla şi lăsaţi să fiarbă încă 20 de minute.

La final, adăugaţi borsul, după gust şi frunzele de felină. Mai lăsaţi să dea în câteva clocote.

Ciorba de sfecla rosie

 

Pofta buna!


poate iti place si:

Supa crema de sfecla cu varza

Supa crema de sfecla cu varza din: sfecla, ceapa, morcovi, telina, cartofi, varza, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle potrivite 2 cepe 4 morcovi 2 cartofi 1/2 ţelină ulei 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 varză mică sare piper pătrunjel verde   Mod de preparare: Curăţă ceapa, pătrunjelul şi un morcov, toacă-le mărunt şi pune-le la […]

 

Supa crema de sfecla cu feta

Supa crema de sfecla rosie

Supa crema de sfecla rosie din: sfecla, cartof, iaurt, ceapa, ulei, sare, piper. Ingrediente: 2 sfecle roşii 1 cartof 120 g iaurt 1 ceapă roşie 1 lingură ulei de măsline sare piper   Mod de preparare: Se curăţă legumele, se taie cubuleţe şi se pun la fiert cu 600 ml de apă şi un cub […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Sa mi faci si mie o ciorba din asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.