Ciorba simpla de peste

Printeaza

Ciorba simpla de peste din: peste, ceapa, otet, sare.

Ingrediente:Ciorba simpla de peste

  • 2 kg peşte
  • 1 ceapă
  • otet
  • sare

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine, se spală şi se porţionează. Ceapa tocată mărunt se pune la fiert în apă cu sare.

Când este fiartă se adaugă peştele şi se acoperă cu apă. Când peştele este fiert se acreşte cu oţet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.