Ciorbă de somn – usor de preparat

Printeaza

Ciorbă de somn din: somn, ardei capia, morcov, telina, ceapa, ardei iute, rosii, bors, ulei, rosii, bors, ulei, frunza de dafin, marar, sare, piper.

 

Ingrediente:Ciorba_de_somn

  • 800 g somn
  • doi ardei capia
  • un morcov
  • o telina
  • o ceapa
  • un ardei iute
  • 4 rosii
  • 500 ml bors
  • 100 ml ulei
  • 4 rosii
  • 500 ml bors
  • 100 ml ulei
  • o frunza de dafin
  • marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Morcovul şi ţelina se curăţă de coajă şi se taie cubuleţe. Ceapa se curăţă de foi şi se toacă mărunt.

Ardeii capia şi ardeiul iute se curăţă de seminţe şi se taie.rondele. Se încinge uleiul, se pun legumele şi se călesc cinci minute.

Se fierb doi litri de apa, se pun legumele, frunza de dafin şi se fierb zece minute.

Se adaugă borşul şi roşiile.-ctâte pe râzătoare, sare, piper şi peştele. Se fierb 15 minute, se presară mărar şi se serveşte.

Ciorbă de somn

Ciorba_de_somn

Pofta buna!

 

 

 

Retete

Ciorbă de Pește – Rețetă Bogată în Nutrienți

Ciorbă de Pește – Rețetă Bogată în Nutrienți din: file de peste, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, rosii, ardei gras, leustean, suc de rosii, apa, sare, piper, zeama de lamaie sau bors. Descoperiți savoarea autentică a ciorbei de pește, o rețetă tradițională românească, perfectă pentru iubitorii de mâncare sănătoasă.   Ingrediente: 500g file de […]

 

retete

Ciorbă de Pește Autentică

Ciorbă de Pește Autentică din: peste, ceapa, morcovi,, ardei, rosii, leustean, ulei, otet, sare, piper, apa. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de pește, o specialitate românească cu rădăcini adânci în tradițiile culinare ale țării. P lină de savoare și nutrienți, această ciorbă este perfectă pentru zilele reci de iarnă sau pentru prânzurile în familie. Ingrediente: […]

Ciorba de perisoare cu bors si orez

Ciorba de perisoare cu bors

Ciorba de perisoare cu bors si orez din: carne, ceapa, morcov, rosii, ardei, bors, orez, sare, piper. Ingrediente: 200 g carne tocată 1 ceapă 1 morcov 1 păstârnac 2 roşii 1/2 ardei capia pătrunjel 1 căniţă orez 1 ou borş 1 linguriţă făină   Mod de preparare: Se curăţă legumele şi se taie mărunt, într-o oală […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.