Ciorba taraneasca cu bacon

Printeaza

Ciorba taraneasca cu bacon din: bacon, ceapa rosie, ardei capia, cartofi, ardei, morcovi, telina, sare grunjoasa, piper, suc de rosii, ulei de floarea soarelui si patrunjel.

Ingrediente:

  •  150 g bacon
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei capia
  • 2 cartofi
  • un ardei verde
  • 2 morcovi
  • o telina
  • sare grunjoasa
  • piper negru macinat
  • 200 ml suc de rosii
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • o legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

Se curăţă legumele şi se spală. Baconul se taie feliuţe şi se înăbuşă în sucul propriu, 5 minute.

Se taie legumele, mai puţin cartofii, şi se călesc în ulei 2-3 minute, apoi se pune apă şi se lasă la fiert. După ce s-au înmuiat legumele, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe şi baconul.

Când s-au fiert, se adaugă sucul de roşii, sare şi piper. Se mai clocoteşte 10 minute şi se f serveşte cu pătrunjel.

Ciorba taraneasca cu bacon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.