Ciorba taraneasca cu carne de porc

Printeaza

O reteta gustoasa de ciorba taraneasca cu: bors, carne de porc, ceapa, telina, radacina de patrunjel, morcov, usturoi, ardei gras, ardei iute, pasta de tomate, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:Ciorba taraneasca cu carne de porc

  • 800 g carne de porc mai împănată
  • 2 cepe
  • 1 ţelină
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 morcov
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 3 linguri cu pastă de tomate
  • 11 borş
  • cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taie carnea cubuleţe şi pune-o la fiert în apă cu un praf de sare. Adu­nă spuma de câte ori este nevoie.

Adaugă ceapa tocată mai mare şi, după ce a dat în câteva clocote, pune zarzavatul tăiat mărunt.

Când carnea este bine pătrunsă, adaugă pasta de tomate, usturoiul rondele, ardeiul gras tăiat mare şi cel iute, cât mai mărunt.

Spre final, potriveşte gustul de sare şi piper se acreşte cu borş.

Aromatizează cu cimbru proaspăt.

 

Ciorba taraneasca cu carne de porc

Ciorba taraneasca cu carne de porc

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de porc cu zeama de castraveti in saramura

Ciorba din care de porc cu zeama de varza

Ciorba din care de porc cu zeama de varza din: carne de porc, morcovi, ceapa, patrunjel, ardei, varza, telina, patrunjel, leustean, zeama de varza, sare, rosii. Ingrediente: 0,750 kg carne de porc (cu oase) 2 morcovi 2 cepe 1 rădăcină pătrunjel 1 ardei gras (gogoşar sau capia) 1/4 varză 1/2 telină 1 legătură pătrunjel 1 […]

Ciorba ardeleneasca cu costita de porc

Ciorba ardeleneasca cu costita de porc

Ciorba ardeleneasca cu costita de porc din: costita, morcovi, patrunjel, ardei, ceapa, orez, ulei, sare, leustean, smantana, varza murata. Ingrediente: 400 g costiţă de porc afumată 4 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 1 ardei capia 1 ceapă 40 g orez 4 linguri ulei sare leuştean 100 ml smântână 100-150 ml zeamă de varză murată   […]

 

Ciorba de sira de porc cu galuste de faina

Ciorba clasica de porc

Ciorba clasica de porc din: piept de porc, telina, morcovi, pastarnac, cartofi, dovlecel, ardei, ceapa, rosii, suc de rosii, zeama de varza, leustean, patrunjel, marar, zahar. Ingrediente: 750 g piept de porc 1 ţelină 2 morcovi 1 păstârnac 1 cartof 1 dovlecel 1 ardei roşu 1 ceapă 6-8 roşii cherry 100 ml suc de roşii […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.