Ciorba din care de porc cu zeama de varza din: carne de porc, morcovi, ceapa, patrunjel, ardei, varza, telina, patrunjel, leustean, zeama de varza, sare, rosii. Ingrediente: 0,750 kg carne de porc (cu oase) 2 morcovi 2 cepe 1 rădăcină pătrunjel 1 ardei gras (gogoşar sau capia) 1/4 varză 1/2 telină 1 legătură pătrunjel 1 […]
Ciorba taraneasca cu carne de porc
PrinteazaO reteta gustoasa de ciorba taraneasca cu: bors, carne de porc, ceapa, telina, radacina de patrunjel, morcov, usturoi, ardei gras, ardei iute, pasta de tomate, cimbru, sare, piper.
- 800 g carne de porc mai împănată
- 2 cepe
- 1 ţelină
- 1 rădăcină de pătrunjel
- 1 morcov
- 3 căţei de usturoi
- 1 ardei gras
- 1 ardei iute
- 3 linguri cu pastă de tomate
- 11 borş
- cimbru
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie carnea cubuleţe şi pune-o la fiert în apă cu un praf de sare. Adună spuma de câte ori este nevoie.
Adaugă ceapa tocată mai mare şi, după ce a dat în câteva clocote, pune zarzavatul tăiat mărunt.
Când carnea este bine pătrunsă, adaugă pasta de tomate, usturoiul rondele, ardeiul gras tăiat mare şi cel iute, cât mai mărunt.
Spre final, potriveşte gustul de sare şi piper se acreşte cu borş.
Aromatizează cu cimbru proaspăt.
Ciorba taraneasca cu carne de porc
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba ardeleneasca cu costita de porc
Ciorba ardeleneasca cu costita de porc din: costita, morcovi, patrunjel, ardei, ceapa, orez, ulei, sare, leustean, smantana, varza murata. Ingrediente: 400 g costiţă de porc afumată 4 morcovi 2 rădăcini de pătrunjel 1 ardei capia 1 ceapă 40 g orez 4 linguri ulei sare leuştean 100 ml smântână 100-150 ml zeamă de varză murată […]
Ciorba clasica de porc
Ciorba clasica de porc din: piept de porc, telina, morcovi, pastarnac, cartofi, dovlecel, ardei, ceapa, rosii, suc de rosii, zeama de varza, leustean, patrunjel, marar, zahar. Ingrediente: 750 g piept de porc 1 ţelină 2 morcovi 1 păstârnac 1 cartof 1 dovlecel 1 ardei roşu 1 ceapă 6-8 roşii cherry 100 ml suc de roşii […]
Pofta buna!