Ciorba taraneasca cu carne
PrinteazaCiorba taraneasca cu carne din: carne, morcov, fasole, orez, mazare, cartof, rosii, iaurt, marar, patrunjel.
- 50 g carne fiartă (de pasăre sau de vita)
- 5-6 felii morcov
- 1/2 linguriţă orez
- 1 lingură fasole verde
- 1 lingurâ mazăre
- 1 cartof
- 1-2 roşii
- 2 linguri iaurt
- mărar
- pătrunjel verde
Mod de preparare:
Feliile de morcov se taie cuburi şi se pun la fiert în circa 400 ml apă rece. Se adaugă apoi mazărea şi fasolea curăţate şi spălate, iar la urmă cartoful tăiat cuburi.
Inainte de a fi legumele complet fierte, se adaugă roşiile, tăiate mărunt, orezul fiert separat şi carnea. Se serveşte cu verdeaţă şi iaurt.
Pofta buna!