Ciorba taraneasca cu coaste de porc

Printeaza

O reteta delicioasa de ciorba taraneasca cu coaste de porc din: coasta de porc, ceapa, telina, patrunjel, morcov, usturoi, ardei gras, ardei iute, pasta de tomate, bors si leustean.

Ingrediente:Ciorba taraneasca cu coaste de porc

  • 800 g coasta de porc
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • 1 morcov
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • 3 linguri de orez
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • 1 l bors
  • patrunjel
  • leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie coasta în bucăţi şi pune-o la fiertîn apă cu un praf de sare. Adună spuma ori de câte ori este nevoie.

Adaugă ceapa tocată mai mare, iar cupă ce a dat în câteva clocote, pune zarzavatul tăiat mărunt.

Când carnea este bine pătrunsă, adaugă usturoiul rondele, ardeiul gras tăiat mare, ardeiul iute tocat cât mai mărunt şi orezul.

Spre final, adaugă pasta de tomate şi acreşte cu borş. Aromatizeaza cu verdeata tocata fin.

Ciorba taraneasca cu coaste de porc

Ciorba taraneasca cu coaste de porc

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba cu coaste de porc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.