Ciorba taraneasca cu carne de vitel sau pui

Printeaza

Ciorba taraneasca cu carne de vitel sau pui

Ingrediente:Ciorba taraneasca cu carne de vitel sau pui

  • 500 g carne de viţel sau de pui
  • 1 cutie mică de mazăre
  • 2 morcovi
  • 1 pătrunjel
  • 1 ţelină mică
  • 1 cutie mică de fasole verde
  • 1 varză cât un pumn
  • 1 ceapă
  • 2 cartofi
  • 250 ml suc de roşii sau 1-2 linguri pastă de roşii şi sare

 

Mod de preparare:

Intr-o oală de 4-5 l pui carnea la fiert. Când este aproape fiartă, adaugi zarzavatul, morcovii, pătrunjelul şi ţelina tăiate mărunt.

Ceapa o pui întreagă şi o scoţi la sfârşit. Apoi adaugi cartofii tăiaţi cubuleţe şi varza tăiată fideluţă. Spre sfârşit pui fasolea verde, mazărea şi sucul de roşii sau pasta de roşii.

Potriveşti de sare şi când toate s-au fiert încet, la foc mic, ciorbiţa este gata. Serveşti cu multă smântână.

 

 

Poftă bună!

 

1 comentariu

  1. Buna ciorba de vitel.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.