Ciorba taraneasca cu rasol de porc si legume
PrinteazaCiorba taraneasca cu rasol de porc si legume din: rasoale mici de porc, bors, telina, pastarnac, ceapa, ardei gras, morcovi, dovlecel, rosii cuburi, sare, paste fusilli, ulei, patrunjel.
Ingrediente:
- 6 rasoale mici de porc
- 1,5 l borş
- ţelină
- păstârnac
- ceapă
- ardei gras
- morcovi
- dovlecel
- 1 cutie de roşii cuburi
- sare
- 2 mâini paste fusilli
- ulei
- pătrunjel
Mod de preparare:
Bucăţile de rasol le speli şi le pui la fiert. Când sunt aproape fierte, adaugi legumele (fără dovlecel) tocate mărunt şi puţin ulei şi le.laşi la foc mic spre mediu.
După 10 minute, adaugi dovlecelul, roşiile şi pastele fusilli, iar spre final pui borşul fiert separat. Adaugi sare după gust şi pătrunjel proaspăt sau uscat. Eu am adăugat şi puţin tarhon uscat şi mărunţit, care a dat ciorbei un gust deosebit.
Ciorba taraneasca cu rasol de porc si legume
Pofta buna!