Ciorba taraneasca de curcan

Printeaza

Ciorba taraneasca de curcan din: apa, carne de curcan, morcovi, albitura, telina, ceapa, varza, ardei grasi, cartofi, fasole verde, rosii, bors, leustean.

Ingrediente:Ciorba_taraneasca_de_curcan

  • 1 l apa
  • 400 g carne de curcan
  • 500 g morcovi
  • 25 g albitura
  • 50 g telina
  • 1 ceapa mijlocie
  • 40 g varza alba
  • 2 ardei grasi
  • 1-2 cartofi
  • 50 g fasole verde grasa
  • 200 g rosii
  • 200 ml bors
  • leustean

 

Mod de preparare:

Carnea de curcan, spălată în pre­alabil, o pui să fiarbă înăbuşit la foc mic, în apă suficientă. Apoi o amesteci cu legumele curăţate, spălate şi tăiate mărunt şi continui fierberea încă 15-20 de minute.

La sfârşit adaugi borşul fiert separat şi roşiile curăţate de coajă şi mai dai un clocot. Presari leuştean şi consumi cior­ba fierbinte.

Ciorba taraneasca de curcan

Ciorba_taraneasca_de_curcan

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de curcan taraneasca

1 comentariu

  1. Anastasia Alexandra Ciuca

    Foarte buna ciorba de curcan

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.