Ciorba taraneasca de curcan
PrinteazaCiorba taraneasca de curcan din: apa, carne de curcan, morcovi, albitura, telina, ceapa, varza, ardei grasi, cartofi, fasole verde, rosii, bors, leustean.
- 1 l apa
- 400 g carne de curcan
- 500 g morcovi
- 25 g albitura
- 50 g telina
- 1 ceapa mijlocie
- 40 g varza alba
- 2 ardei grasi
- 1-2 cartofi
- 50 g fasole verde grasa
- 200 g rosii
- 200 ml bors
- leustean
Mod de preparare:
Carnea de curcan, spălată în prealabil, o pui să fiarbă înăbuşit la foc mic, în apă suficientă. Apoi o amesteci cu legumele curăţate, spălate şi tăiate mărunt şi continui fierberea încă 15-20 de minute.
La sfârşit adaugi borşul fiert separat şi roşiile curăţate de coajă şi mai dai un clocot. Presari leuştean şi consumi ciorba fierbinte.
Ciorba taraneasca de curcan
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba de curcan taraneasca
Foarte buna ciorba de curcan