Ciorba taraneasca de vita
PrinteazaCiorba taraneasca de vita
Ingrediente:
- 500 g antricot vită
- 300 g morcovi
- 200 g ţelină
- 2 cepe
- 2 ardei
- 200 g fasole verde
- 200 g mazăre
- 200 g varză
- 2 cartofi
- 300 g pastă
- ulei
- sare
- piper
- patrunjel verde
Mod de preparare:
Ciorba taraneasca de vita: Morcovii, ţelina, ardeii şi cartofii se taie cubuleţe, apoi se pun la călit într-o oală încăpătoare, cu puţin ulei, sare şi piper.
După ce s-au rumenit, se adaugă circa 41 supă de oase. Când dă primul clocot, se adaugă fasolea, mazărea, varza şi, ultimii, cartofii.
Zarzavaturile şi legumele se fierb 50 minute, la foc domol. Separat, într-o oală, se fierbe carnea de vită cu sare. După se s-au fiert legumele, se adaugă pasta de tomate, sarea şi piperul.
Când s-a pătruns carnea, se taie cubuleţe şi se pune în ciorbă doar când o servim. Ciorba ţărănească de văcuţă se serveşte cu smântână, ardei iute şi pătrunjel verde.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciorba taraneasca de vita