Ciorba taraneasca de vita

Printeaza

Ciorba taraneasca de vita

Ingrediente:

  • 500 g antricot vită
  • 300 g morcovi
  • 200 g ţelină
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 200 g fasole verde
  • 200 g mazăre
  • 200 g varză
  • 2 cartofi
  • 300 g pastă
  • ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare:

Ciorba taraneasca de vita: Morcovii, ţelina, ardeii şi cartofii se taie cubuleţe, apoi se pun la călit într-o oală încăpătoare, cu puţin ulei, sare şi piper.

După ce s-au rumenit, se adaugă circa 41 supă de oase. Când dă primul clocot, se adaugă fasolea, mazărea, varza şi, ultimii, cartofii.

Zarzavaturile şi legumele se fierb 50 minute, la foc domol. Separat, într-o oală, se fierbe carnea de vită cu sare. După se s-au fiert legumele, se adaugă pasta de tomate, sarea şi piperul.

Când s-a pătruns carnea, se taie cubuleţe şi se pune în ciorbă doar când o servim. Ciorba ţărănească de văcuţă se serveşte cu smântână, ardei iute şi pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • ciorba taraneasca de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.