Ciorbă țărănească de pui cu orez din: cartofi, dovlecel, rosii, morcov, ceapa verde, orez, ardei gras, pulpe de pui, zeama de lamaie, sare, patrunjel. Ingrediente: 500 g cartofi noi 1 dovlecel 2 roșii mari 1 morcov 3 legături ceapă verde 1 ardei gras 100 g orez 500 g pulpe inferioare de pui zeama de la […]
Ciorbă ţărănească cu iaurt – reteta usor de preparat
PrinteazaCiorbă ţărănească cu iaurt din: apa, zer, mazare, fasole verde, cartofi, ceapa, morcov, patrunjel, rosii, marar, sare.
- 2 l apa
- 1 l zer sau 500 g iaurt diluat cu apa
- 1 mana de mazare
- 1 mana de fasole verde
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 patrunjel
- 2-3 rosii
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- sare
Mod de preparare:
Cureţi zarzavatul şi ceapa, le tai mărunt şi le pui la fiert în apă rece, alături de mazăre.
Când începe să clocotească, adaugi fasolea ruptă în bucăţi potrivite. După 5 minute, adaugi roşiile date pe râzătoare şi cartofii tăiaţi cuburi.
Inainte de a fi complet fierte, sărezi legumele după gust, torni zerul sau iaurtul diluat cu apă şi presari verdeaţa.
Ciorbă ţărănească cu iaurt
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciorba taraneasca de gaina
Ciorba taraneasca de gaina din: carne de gaina, zarzavat, ceapa, cartofi, ardei, rosii, mazare, varza, fasole, leustean, patrunjel, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 600-700 g carne de găină 2 1/2 l apă sare zarzavat pentru supă 1 ceapă 500 g cartofi 2 ardei graşi 300 g roşii puţină varză albă 200 g mazăre câteva păstăi de […]
Pofta buna!
Buna rau ciorba taraneasca