Ciorbă transilvăneană de tarhon

Printeaza

Ciorbă transilvăneană de tarhon

Ingrediente:Ciorbă transilvăneană de tarhon

  • 600g carne de porc mai grasă
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 60 g orez
  • 1 gălbenuş
  • 3 linguri smantană
  • 11/4 lingură făină
  • 2-3 linguri oţet
  • sare
  • 1 legătură tarhon
  • 1 legătură pătrunjel
  • 3 litri apă

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi egale, se pune la fiert şi după ce se spumează, se fierbe cu ceapa tocată.

Cînd carnea este fiartă se pune zarzavatul tăiat cu­buri .

La urmă se adaugă orezul şi tarhonul tocat şi se mai fierbe circa 20 minute.

Se leagă cu gălbenuşul, făina şi smantana, după care se pune pătrun­jelul şi puţin tarhon tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.