Ciorba usoara de legume cu taitei
PrinteazaCiorba usoara de legume cu taitei din: cartofi, rosii, pastarnac, morcovi, ulei, bors, bulion, patrunjel verde, taitei.
- 500 g cartofi
- 3 rosii
- 1 pastarnac
- 2 morcovi
- 1 lingura ulei
- bors dupa gust
- 2 linguri bulion
- 1 legatura patrunjel verde (optional)
- 1 mana taitei (paste)
Mod de preparare:
Speli cartofii, îi cureţi de coajă şi îi tai cubuleţe. Pui apoi cartofii într-o oală la fiert cu apă. Pui şi o lingură de ulei pentru ca aceştia să nu se lipească. Dai pe râzătoare morcovii, păstârnacul şi, separat, roşiile şi le pui în oală peste cartofi. Amesteci şi acoperi oala cu un capac.
Când cartofii sunt aproape fierţi, adaugi şi tăiţeii, bulion după gust şi 2-3 linguriţe de Delikat Legume. Mai laşi totul să dea câteva clocote. Adaugi borsul dupa gust. Presari deasupra patrunjelul verde tocat marunt (optional).
Ciorba usoara de legume cu taitei
Pofta buna!
Bine ca nu e ciorba grea 😛