Ciorbă de Fenicul cu Linte: O Rețetă Aromată și Nutritivă pentru Zile Răcoroase din: linte verde, fenicul, morcovi, ceapa, rosii conservate, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Savurați gustul unic al acestei ciorbe, o rețetă plină de nutrienți și arome. Combinând feniculul aromatic cu lintea proteică, morcovii dulci și roșiile suculente, această […]
Ciorbă cu usturoi şi sparanghel
PrinteazaCiorbă cu usturoi şi sparanghel din: sparanghel, morcovi, ceapa, usturoi, radacina de telina, cartofi, sare, piper macinat, ardei, patrunjel, bors si smantana vegetala.
- 500 g sparanghel
- 2-3 morcovi
- 2 cepe
- 4 catei de usturoi
- o radacina de telina
- 3-4 cartofi
- sare
- piper macinat
- 2 ardei
- o legatura patrunjel
- bors dup gust
- 200 g smantana vegetala
Mod de preparare:
Pentru început, se pregăteşte sparanghelul, se spală în câteva ape, se leagă în mănunchiuri şi se pune să fiarbă separat, în apă cu sare.
După ce a fiert, se scoate şi se- lasă în sită să se scurgă. Separat, se curăţă legumele, se taie mărunt ca pentru ciorbă şi se pun să fiarbă în 4 l de apă, cu sare şi ulei, la foc potrivit.
După ce s-au fiert bine legumele, sparanghelul se taie şi el mărunt şi se adaugă în oala cu ciorbă.
Se potriveşte cu sare, piper şi Delikat Borş Magic cm legume.
La sfârşit, se adaugă smântână. Se amestecă uşor să se omogenizeze si se serveste ornata cu patrunjel verde, tocat marunt.
Ciorbă cu usturoi şi sparanghel
Pofta buna!
Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol
Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol din: morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, cimbru, sare, piper, smantana. Ciorba este o mâncare reconfortantă, plină de prospețime și arome intense. Adăugarea cimbrului, fie proaspăt, fie uscat, transformă această ciorbă într-o experiență gustativă aparte. Reteta Ciorbă de Legume cu Cimbru […]
Pofta buna!