O reteta de ciorba de vacuta cu legume din carne sau rasol de vita, ceapa, morcov, telina si albitura, ardei gras, varza alba, cartofi, fasole verde, rosii, smantana, bors, sare si patrunjel sau leustean.
Carnea se spală, se taie în două-trei bucăţi mai mici şi se pune la fiert în apă rece. Se spumează. Ceapa se taie mărunt iar morcovul, ţelina şi albitura se taie puţin mai mare.
După ce carnea este aproape fiartă, se adaugă zarzavatul şi o linguriţă de knorr. După 10 minute se adaugă ardeiul gras tăiat mărunt, varza albă tăiată careuri, cartofii tăiaţi cuburi şi fasolea sau mazărea din conservă.
Se continuă fierberea, până ce toate ingredientele sunt pătrunse, după care se adaugă roşiile decojite şi tăiate cubuleţe. Se mai lasă 10 minute la foc potrivit, după care se adaugă borşul fiert separat şi se potriveşte gustul cu sare. înainte de servire se adaugă smântână şi verdeaţă tocată mărunt.
O reteta delicioasa de ciorba de vacuta din: carne de vita, ceapa, morcovi, pastarnac, ardei, telina, cartof, bulion, patrunjel, sare, bors, smantana si ardei iute. O ciorba extrem de gustoasa si foarte buna. Poate te intereseaza si: Ciorba de vacuta cu rozmarin Ciorba de vacuta cu leustean si bors Ciorba de vacuta cu legume si […]
O reteta de ciorba de vacuta ardeleneasca cu ceapa, morcov, telina, albitura, ulei, ardei gras, varza alba, rosii, oua, faina, sare, sare de lamaie si o legatura de patrunjel. Poate iti place si: Ciorba de vacuta cu legume si suc de rosii Ciorba de vacuta cu leustean si bors Ciorba de vacuta cu rozmarin […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Foarte buna ciorba de vacuta cu legume
Si mie imi place