Ciorba de vacuta cu telina

Printeaza

O reteta savuroasa de Ciorba de vacuta cu telina din: piept de vacut, telina, ceapa, morcov, cartofi, frunze de telina, rosii, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba de vacuta cu telina

  • 700 g piept de vacuta
  • 2 teline
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 2 cartofi
  • 1 legatura frunze de telina
  • 6 rosii mari bine coapte
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spălaţi pieptul de viţel, tăiaţi-l în bucăţele şi puneţi-l la fiert în 4 litri de apă cu 1 linguriţă sare.

Curăţaţi ţelina, tăiaţi-o în cu­buleţe şi, după ce luaţi spuma, puneţi-o în oală.

Adăugaţi cea­pa şi miorcovul, curăţate, spălate şi tăiate; în cubuleţe.

După 30 de miniute puneţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tocate mă­runt.

Spre final, puneţi cartofii curăţaţii şi tăiaţi în bucăţi mai mari şi jumătate din frunzele de ţelină.

Potriviţi de sare şi mai lăsaţi sa fiarbă 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Ciorba de vacuta – reteta ciorba de vacuta

Cea mai buna ciorba de vacuta este subiectiva si variaza in functie de preferintele fiecaruia. Insa, o reteta traditionala pentru ciorba de vacuta include: carne de vaca, legume (morcovi, ceapa, patrunjel, telina), bors sau zeama de bors, ardei gras, sare, piper si otet. Poate fi servit cu mamaliguta, ardei iute si smantana. Este un fel […]

Ciorba de vacuta cu suc de rosii

Ciorba de vacuta cu suc de rosii

Ciorba de vacuta cu suc de rosii din: carne de vaca, dovlecel, telina, ceapa, pastarnac, rosii in bulion, bors, sare, oua.   Ingrediente: 300-400 g carne de vaca 1 dovlecel 1 bucata telina 2 cepe 1 pastarnac 1 cutie rosii in bulion bors sare 2 oua   Mod de preparare: Se taie carnea de vaca […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.