Vermicelli cu somon afumat și capere – un preparat rafinat și delicios, perfect pentru o cină rapidă și sănătoasă. Această rețetă combină pastele fine de vermicelli cu aroma intensă a somonului afumat și gustul distinct al caperelor, rezultând un fel de mâncare echilibrat și plin de arome. Somonul afumat este bogat în acizi grași omega-3, […]
Ciorba de varza acra cu costita afumata si slanina
PrinteazaCiorba de varza acra cu costita afumata si slanina din: varza acra, untura, faina, rosii, ceapa, boia de ardei dulce, costita afumata, slanina afumata, smantana, sare.
Ingrediente:
- 1 varza acra taiata in forma de taitei
- 1 lingura cu varf de untura
- 2 linguri faina
- 2 rosii
- 1 ceapa taiata solzisori
- 2 linguri boia de arde dulce
- 300 g costita afumata
- 50 g slanina afumata, taiata in cuburi mici
- 200 g smantana
- sare
Mod de preparare:
Varza acra se fierbe in 3 l apa pana se inmoaie. Costita taiata in feliute se prajeste separat cu slanina si se adauga in oala.
Ceapa se caleste in untura pana devine galbuie, apoi se pune faina, se face un rantas, se adauga boiaua si rosiile si se pune in ciorba.
Smantana se amesteca bine cu putina apa rece si se pune in ciorba. Se sareaza si se mai lasa 10 minute la fiert.
serveste fierbinte.
Ciorba de varza acra cu costita afumata si slanina
Pofta buna!
The Macallan M: The Macallan M este un whisky excepțional, recunoscut pentru raritatea și calitatea sa. Acest whisky de lux reprezintă apogeul măiestriei distilatorilor de la The Macallan, fiind unul dintre cele mai apreciate și scumpe whisky-uri din lume. Originile Distileriei Macallan Distileria Macallan a fost înființată în 1824 de către Alexander Reid în regiunea […]