din: orez, foaie de alge nori, ton, avocado, castravete, morcov, sos de soia, wasabi, ghimbir. Bucătăria fusion se bazează pe utilizarea unei game variate de ingrediente, inclusiv condimente, legume, carne, pește și fructe de mare, în moduri neașteptate și inovatoare. Combinațiile pot include, de exemplu, sushi cu influențe mexicane sau curry indian […]
Ciorba de varza cu afumatura
PrinteazaCiorba de varza cu afumatura din: varza, costita afumata, ulei, ceapa, morcovi, patrunjel, pastarnac, cimbru, cartofi, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 varza
- 400 g costita afumata
- 500 ml ulei
- 2 cepe
- 2 morcovi
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 1 crenguta cimbru uscat
- 4 cartofi
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciorba de varza cu afumatura: Tăiaţi varza fideluţă şi puneţi-o la fiert împreună cu morcovul, păstârnacul şi rădăcina de pătrunjel, toate curăţate, spălate şi tăiate în cubuleţe. Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa, apoi căliţi-o în ulei 2-3 minute.
Adăugaţi costiţa afumată tăiată fideluţă şi căliţi-o împreună cu ceapa 5-6 minute.
Puneţi ceapa şi costiţa în oala cu ciorbă, adăugaţi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi în bucăţi şi crenguţa de cimbru întreagă
. Potriviţi de sare şi piper şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 60 de minute.
Pofta buna!
Blue Curacao – Istoria și utilizările Blue Curacao
Blue Curacao este o licoare aromatizată și colorată de culoare albastră sau verde, cunoscută pentru utilizarea sa în cocktailuri, în special în cocktailurile tropicale. Istoria Blue Curacao: A fost creată pentru prima dată în insula Curacao, care face parte din țările de peste mări ale Regatului Țărilor […]
Ce mai buna ciorba