Ciorba de varza cu carnati

Printeaza

Ciorba de varza cu carnati din: varza murata, carnati afumati, untura, faina, ceapa, sare, boia, smantana.

Ingrediente:

  • 1 varză murată
  • 250 g cârnaţi afumaţi
  • 1 lingură cu untură
  • 2 linguri cu făină
  • 1 ceapă tocată
  • sare
  • 2 linguri cu boia dulce de ardei
  • 1 pahar cu smântână

 

Mod de preparare Ciorba de varza cu carnati:

Tocaţi varza fideluţă şi fierbeţi-o în 2 l de apă caldă 1/2 oră.

Din untură şi ceapă tocată călită până se înmoaie bine, faină şi boia dulce de ardei faceţi un rântaş pe care-l ţineţi pe foc moale 10 min.

Turnaţi rântaşul peste varză şi fierbeţi împreună 10 min, după care adăugaţi în ciorbă câmaţii tăiaţi felii şi rumeniţi în tigaie fără untură. Potriviţi de sare, trageţi oala de pe foc.

Serviţi fierbinte, dreasă cu smântână.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.