Ciorbă a la Grec Reinventată – Rețetă Delicioasa din: supa de pui, piept de pui, morcovi, radacina de patrunjel, raadcina de telina, ceapa, ardei gras, iaurt grecesc, galbenusuri de ou, orez, suc de lamaie, sare, piper, sofran, patrunjel. Descoperă o versiune contemporană a clasicei ciorbe a la grec. Această interpretare păstrează elementele tradiționale, dar adaugă […]
Ciorba de varza – usor de preparat
PrinteazaCiorba de varza din: varza, morcov, ceapa, suc de rosii, boia dulce, sare, piper, ulei, marar.
- o varza medie (1 kg)
- 1 morcov mare
- 1 ceapa mare
- 1 cana suc de rosii
- 1 lingura rasa cu boia dulce
- sare
- piper
- 4 linguri cu ulei
- marar
Mod de preparare:
Se taie varza mărunt, se opăreşte, se scurge de apă şi se pune la fiert în 3 i cu apă fierbinte.
Se adaugă morcovul şi ceapa taiate mărunt şi călite în puţin ulei.
Se lasă să fiarbă, se adaugă sucul de roşii şi boiaua, se potriveşte de sare şi de piper, iar când este gata, se adaugă mărarul.
Ciorba de varza
Pofta buna!
Ciorbă de Perișoare Tradițională – Aromă Autentică Românească
Ciorbă de Perișoare Tradițională – Aromă Autentică Românească din: carne tocata, orez, oua, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, suc de rosii, leustean, sare, piper, apa. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de perișoare cu un echilibru perfect de proteine, carbohidrați și grăsimi. Un fel de mâncare sățios și istoric, perfect pentru o masă în familie. Ingrediente: 500 […]
Ciorbă a la Grec Vegetariană – Rețetă Ușoară și Aromată
Ciorbă a la Grec Vegetariană – Rețetă Ușoară și Aromată din: supa de legume, morcovi, radacina de patrunjel, radacina de telina, ceapa, ardei gras, smantana vegetala, galbenusuri de ou, orez suc de lamaie, sare, piper, patrunjel sau marar. Savurați o ciorbă a la grec adaptată pentru un regim vegetarian, îmbogățită cu legume proaspete și aromate. […]
Pofta buna!