Reteta ciorba de verdeturi din: loboda, stevie, ceapa, morcovi, ulei, leustean, otet, sare. Ingrediente: 5 legături de lobodă 5 legături de ştevie 1 ceapă 1 morcov 1 lingură de orez 1 lingură de ulei 1 legătură de leuştean oţet (zeamă de lămâie) sare Mod de preparare: Loboda şi ştevia se spală în mai multe […]
Ciorbă de verdeţuri cu fidea Ingrediente: 1 kg verdeaţă (urzici, spanac, ştevie, măcriş) 3 – 4 cartofi 2 morcovi 2-3 cepe 100 g fidea sare 4 l apă 1 legătură leuştean 1 legătură mărar 1/2 l suc de roşii 4 linguri ulei Mod de preparare: Cureţi şi speli cartofii, morcovii şi ceapa, apoi tai […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.