Ciorba de vita cu ardei iute

Printeaza

O reteta de ciorba de vita cu ardei iute din: ardei capia, ceapa rosie, morcovi, telina, suc de rosii, fasole alba, ulei de masline, ardei iute, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba de vita cu ardei iute

  • 2 ardei capia
  • 2 cepe roşii
  • 2 morcovi
  • o ţelină
  • un litru suc de roşii
  • 200 g fasole albă păstăi
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • 3-4 ardei iute
  • sare
  • piper negru boabe

 

Mod de preparare:

Se spală rasolul şi se pune să fiarbă în apă cu o linguriţă de sare, la foc potrivit. Se curăţă legumele, se spală, se taie şi se fierb împreună cu carnea. Se adaugă sare, piper şi două linguriţe de ulei.

Separat, se clocoteşte sucul de roşii şi, la final, se amestecă cu ardeii iuţi. Se verifică dacă s-a fiert carnea. Rasolul se curăţă de carne şi se taie cubuleţe. Se pun în ciorbă alături de sucul de roşii şi ardeii iuţi şi se mai dă în câte­va clocote 5-10 minute, apoi se ia de pe foc.

Ciorba de vita cu ardei iute

Ciorba de vita cu ardei iute

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.