Ciorbă de viţel cu ardei iute

Printeaza

Ciorba de vitel cu ardei iute din: rasol de vita, ardei capia, ceapa rosie, morcovi, telina, suc de rosii, fasole alba, ulei de masline, ardei iute, sare si piper negru.

 

Ingrediente:

Mod de preparare:

Se spală rasolul și se pune să fiarbă în apă cu o lingurită de sare, la foc potrivit.

Se curătă legumele, se spală, se taie si se fierb împreună cu carnea. Se adaugă sare, piper si două lingurite de ulei.

Separat, se clocoteste sucul de rosii si, la final, se amestecă cu ardeii iuti. Se verifică dacă s-a fiert carnea.

Rasolul se curătă de carne si se taie cubulete.

Se pun în ciorbă alături de sucul de rosii şi ardeii iuţi si se mai dă în câteva clocote 5-10 minute, apoi se ia de pe foc.

 

Pofta buna!

poate iti place si:
Ciorba de vitel cu fasole

Ciorba de vitel cu fasole

Ciorba de vitel cu fasole din: carne cu os, apa, ceapa, morcov, patrunjel, telina, fasole pastai, cartofi, rosii, marar, patrunjel, leustean, ardei, sare. Ingrediente: 1 kg carne cu os 4 I apă 1 I borş 2 cepe 1 morcov mare 1 rădăcină pătrunjel 1/2 ţelină 1 mână de fasole păstăi 3 cartofi 2 roşii proaspete […]

 

Ciorba de vitel cu bors

Ciorba de vitel cu bors

Ciorba de vitel cu bors din: piept de vitel, ceapa, cartof, morcov, telina, ardei, suc de rosii, fasole, ardei, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de viţel 1 ceapă 1 cartof 1 morcov 1 felie ţelină 1 ardei gras 400 ml suc de roşii 5 păstăi fasole verde 1 ardei iute leuştean pătrunjel 500 ml […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.