Ciorba de vitel cu fasole din: carne cu os, apa, ceapa, morcov, patrunjel, telina, fasole pastai, cartofi, rosii, marar, patrunjel, leustean, ardei, sare. Ingrediente: 1 kg carne cu os 4 I apă 1 I borş 2 cepe 1 morcov mare 1 rădăcină pătrunjel 1/2 ţelină 1 mână de fasole păstăi 3 cartofi 2 roşii proaspete […]
Ciorbă de viţel cu ardei iute
PrinteazaCiorba de vitel cu ardei iute din: rasol de vita, ardei capia, ceapa rosie, morcovi, telina, suc de rosii, fasole alba, ulei de masline, ardei iute, sare si piper negru.
Ingrediente:
- 1 kg rasol de vită
- 2 bucati ardei capia
- 2 bucati cepe roşii
- 2 bucati morcovi
- 1 bucata ţelină
- 1 legatura suc de roşii
- 200 g fasole albă păstăi
- 2 lingura ulei de măsline
- 4 bucati ardei iute
- sare, piper negru
Se spală rasolul și se pune să fiarbă în apă cu o lingurită de sare, la foc potrivit.
Se curătă legumele, se spală, se taie si se fierb împreună cu carnea. Se adaugă sare, piper si două lingurite de ulei.
Separat, se clocoteste sucul de rosii si, la final, se amestecă cu ardeii iuti. Se verifică dacă s-a fiert carnea.
Rasolul se curătă de carne si se taie cubulete.
Se pun în ciorbă alături de sucul de rosii şi ardeii iuţi si se mai dă în câteva clocote 5-10 minute, apoi se ia de pe foc.
Ciorba de vitel cu bors
Ciorba de vitel cu bors din: piept de vitel, ceapa, cartof, morcov, telina, ardei, suc de rosii, fasole, ardei, sare, piper. Ingrediente: 800 g piept de viţel 1 ceapă 1 cartof 1 morcov 1 felie ţelină 1 ardei gras 400 ml suc de roşii 5 păstăi fasole verde 1 ardei iute leuştean pătrunjel 500 ml […]
Pofta buna!