Ciorbă de viţel a la grec

Printeaza

Ciorbă de viţel a la grec din: carne de vitel, ceapa, morcovi, telina, radacina de patrunjel, orez, smantana, galbenusuri, faina, sare, zeama de lamaie, patrunjel.

Ingrediente:Ciorba_de_vitel_a_la_grec

  • 500 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 telina mica
  • 2 radacini de patrunjel
  • 50 g orez
  • 150 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1/2 lingura faina
  • sare
  • zeama de lamaie
  • 1 legatura patrunjel

 

Mod de preparare:

In 2 1/2 litri apă rece, pui la fiert carnea spălată şi porţionată şi 1 linguriţă de sare.

Indepărtezi spuma care se formează la începutul fierberii. Cureţi şi speli legumele.

Tai legumele în cuburi mici şi le adaugi în supă când a fiert carnea.

Continui fierberea la foc mediu, iar după 5 minute pui orezul, în prealabil spălat şi înmuiat în apă rece.

După 10 minute de fierbere, iei oala de pe foc şi dregi cu un amestec din gălbenuşuri, făină, smântână şi un praf de sare.

Sărezi şi acreşti ciorba după gust. Serveşti porţiile de ciorbă de viţel presărate cu pătrunjel fin tocat.

Zeama de lămâie o transformă într-un preparat răcoritor.

Ciorbă de viţel a la grec

Ciorba_de_vitel_a_la_grec

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de vitel cu fasole

Ciorba de vitel cu fasole

Ciorba de vitel cu fasole din: carne cu os, apa, ceapa, morcov, patrunjel, telina, fasole pastai, cartofi, rosii, marar, patrunjel, leustean, ardei, sare. Ingrediente: 1 kg carne cu os 4 I apă 1 I borş 2 cepe 1 morcov mare 1 rădăcină pătrunjel 1/2 ţelină 1 mână de fasole păstăi 3 cartofi 2 roşii proaspete […]

 

Ciorba de coada de vita

Cum se prepara Ciorba din coada de vitel a la grec (VIDEO)

Ciorba din coada de vitel a la grec: Poate iti place si: Ciorba banateana cu carne de vitel Ciorba din carne de vitel Ciorba de vitel cu legume si bors   Ingrediente: 1 kg coadă de viţel 2 cepe potrivite 2 morcovi 1 ardei gras verde 1/2 ardei gras roșu sau gogoșar 1 rădăcină mică […]

 

Ciorba de vitel

Ciorba de vitel cu morcov si patrunjel

Ciorba de vitel cu morcov si patrunjel din: carne de viţel, morcov, pătrunjel, ou, sare. Ingrediente: 350 g carne de viţel 1 morcov 1 pătrunjel 1 gălbenuş de ou sare Mod de preparare: Se prepară în acelaşi mod ca şi ciorba de pui. Când supa esie gata, se ia de pe foc şi se adaugă […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciorba de vacuta a la grec
  • ciorba de vita a la grec
  • ciorba de vitel a la grec
  • ciorba de vitel
  • ciorba a la grec de vita
  • ciorba de vita
  • ciorba vacuta a la grec
  • ciorba ala grec de vita
  • ciorba a la grec cu carne de vita

2 comentarii

  1. Foarte buna ciorba de vitel a la grec

  2. Imi dai si mie din ciorba de vitel a la grec 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.