Ciorba de vitel cu legume

Printeaza

Ciorba de vitel cu legume din: carne de vitel, ceapa, cartof, morcov, telina, ardei gras, pulpa rosie, pastai de fasole verde, ardei iute, leustean, patrunjel, bors, sare si piper.

Ingrediente:Ciorba_de_vitel_cu_legume

  • 800 g carne de vitel (piept)
  • 1 ceapa mare
  • 1 cartof
  • 1 morcov
  • 1 felie de telina
  • 1 ardei gras
  • 500 ml pulpa de rosie
  • 5-6 pastai de fasole verde
  • 1 ardei iute (optional)
  • leustean verde
  • patrunjel verde
  • 500 ml bors de casa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi carnea de pieliţe, o speli şi o aşezi pentru fiert în apă rece cu un praf de sare. înlături spuma formată până când zeama rămâne limpede.

Intre timp, cureţi legu­mele, le speli, le tai după pre­ferinţă şi le adaugi în supă când carnea este aproape fiartă. Laşi totul să fiarbă cir­ca 20 de minute până când legumele şi carnea sunt bine pătrunse.

Adaugi pulpa de ro­şu tocată, ardeiul iute (opţio­nal), potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să mai fiarbă 10 minute.

Fierbi separat bor­şul, îl spumuieşti şi acreşti ciorba, după gust. Opreşti focul după câteva clocote.

Adaugi leuştean şi pătrun­jel tocate, acoperi cu capac şi laşi ciorba să se aromati-zeze 5 minute înainte de a fi servită.

Ciorba de vitel cu legume

Ciorba_de_vitel_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.