Ciorba de vitel cu macris si gulie

Printeaza

Ciorba de vitel cu macris si gulie din: rasol de viţel, ceapă, morcovi, patrunjel, gulie, apa, orez, macris, telina, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg rasol de viţel
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 pătrunjel
  • 1 gulie
  • 3 l apă
  • 2 linguri orez
  • 200 g măcriş
  • frunze de ţelină
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Ciorba de vitel cu macris si gulie: Tai bucăţele carnea de viţel şi o pui la fiert, spumând de câte ori este nevoie. Când este aproape fiartă, adaugi zarzavaturile tăiate mărunt.

După 20 de mi­nute de fiert, adaugi orezul şi laşi să mai fiarbă 10 minute, după care pui măcrişul şi ţelina şi potriveşti gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Rețetă de Pâine de Casă Tradițională Românească

Rețetă de Pâine de Casă Tradițională Românească din: faina de grau, apa calduta, sare, drojdie proaspata. Pâinea de casă a fost și rămâne un simbol al tradiției culinare românești. De-a lungul secolelor, fiecare familie din România a avut propria sa rețetă de pâine de casă, transmisă din generație în generație.   Ingrediente: 500 g făină […]

Salată de Varză de Savoia

Salată de Varză de Savoia din: varza de savoia, morcovi, ardei rosu, ulei de masline, otet balsamic, sare, piper. Varza de Savoia, cunoscută și sub numele de Varză Creță, este o legumă populară în multe părți ale lumii datorită texturii sale fragede și a gustului dulceag.   Ingrediente: 1 Varză de Savoia medie 2 morcovi […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.