Ciorba de zarzavat cu ciuperci si patrunjel

Printeaza

Ciorba de zarzavat cu ciuperci si patrunjel din: cartofi, morcovi, telina, ceapa, radacina de patrunjel, ciuperci, bors sau rosii tocate.

Ciorba de zarzavat cu ciuperci si patrunjel

Ingrediente:

  • 3-4 cartofi (1/2 kg)
  • 3 morcovi
  • 1 ţelină
  • 2-3 cepe
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 2 căni borş sau 500 g roşii tocate
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • pătrunjel verde

 

Mod de preparare:

Toci ceapa, tai rondele morcovii şi le pui la fiert cu ţelina şi rădăcina de pă­trunjel ţocate mărunt, într-o oală cu 3-4 l apă.

Adaugi sarea, iar după ce dau în câteva clocote, pui cartofii tăiaţi mai mare.

Când cartofii sunt aproape fierţi, adaugi ciupercile tăiate felii, apoi roşiile tocate (sau borşul fiert separat) şi uleiul.

Este gata când ciuper­cile sunt fierte, apoi presari pătrunjel verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de zarzavat cu orez

Ciorba de zarzavat cu orez

Ciorba de zarzavat cu orez din: morcovi, patrunjel, telina, gulie, varza, cartofi, orez, sare. Ingrediente: 3 morcovi 1 pătrunjel 1 ţelină 1 felie de gulie 1 varză 3 cartofi 100 g orez sare   Mod de preparare: Cureţi zarzavaturile şi le speli. Dai pe râzătoare morcovii, pătrunjelul, ţelina, felia de gulie. Varza o tai fideluţă, […]

 

Ciorba de rosii cu cartofi

Ciorba de zarzavat cu bulion

Ciorba de zarzavat cu bulion din: varza, telina, morcovi, ceapa, usturoi, ulei, cartofi, sare, leustean, bors, bulion. Ingrediente: 1 varză crudă mică 1 ţelină 3 morcovi 1 ceapă 3-4 căţei de usturoi 3 cartofi 3 lin­guri cu ulei sare leuştean uscat 1 l borş bulion   Mod de preparare: Curăţaţi varza de foile veştede, spălaţi-o […]

 

Supă cu orez

Ciorba de zarzavat cu vinete

Ciorba de zarzavat cu vinete din: zarzavat, ceapa, cartofi, fasole verde, mazare, rosii, ardei, dovlecel, vanata, varza, unt, patrunjel, sare. Ingrediente: zarzavat (un morcov, un păstârnac, un pătrun­jel) 3 cepe 4 cartofi o mană de fasole verde o mână de mazăre verde 4, 5 roşii 2 ardei un dovlecel o vânătă un sfert varză 2 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna ciorba de zarzavat

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.