Ciorbă de Perișoare Tradițională – Aromă Autentică Românească din: carne tocata, orez, oua, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, suc de rosii, leustean, sare, piper, apa. Descoperă rețeta autentică de ciorbă de perișoare cu un echilibru perfect de proteine, carbohidrați și grăsimi. Un fel de mâncare sățios și istoric, perfect pentru o masă în familie. Ingrediente: 500 […]
Ciorba de zarzavat cu seminte
PrinteazaCiorba de zarzavat cu seminte din: zeama de varza, morcovi, pastarnac, radacina de patunjel, telina, seminte decojite, ulei de masline, marar verde.
Ingrediente:
- 1 litru zeama de varza
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 1/2 telina
- 100 g seminte decojite
- 1 lingura ulei de masline sau de bostan
- 1 legatura marar verde
Mod de preparare:
Măcinaţi seminţele şi puneţi făina obţinută într-un castron. Curăţaţi zarzavaturile şi daţi-le pe răzătoarea mare, puneti-le în castron, peste făina de seminţe. Adăugaţi uleiul şi mărarul tocat mărunt şi zeama de varză acră.
Amestecaţi bine ingredientele, acoperiti vasul şi lăsaţi-l la temperatura camerei 15 – 20 de minute înainte de servire.
Ciorba de zarzavat cu seminte
Pofta buna!
Ciorbă de Pește – Rețetă Bogată în Nutrienți
Ciorbă de Pește – Rețetă Bogată în Nutrienți din: file de peste, morcovi, radacina de patrunjel, telina, ceapa, rosii, ardei gras, leustean, suc de rosii, apa, sare, piper, zeama de lamaie sau bors. Descoperiți savoarea autentică a ciorbei de pește, o rețetă tradițională românească, perfectă pentru iubitorii de mâncare sănătoasă. Ingrediente: 500g file de […]