Ciorba cu zer

Printeaza

Ciorba cu zer din: apa, zer, mazare, fasole verde, cartofi, ceapa, morcov, patrunjel, rosii, marar, patrunjel si sare.

 

Ingrediente:

  • 2 l apa
  • 1 l zer (sau 500 g iaurt diluat cu apa)
  • o mana de mazare
  • o mana de fasole verde
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 2-3 rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Cureţi legumele şi ceapa, le tai mărunt şi le pui la fiert în apă rece, împreu¬nă cu mazărea.

Când începe să fiarbă, adaugi fasolea.

După câteva minute, adaugi roşiile date prin râzătoare şi apoi cartofii.

Inainte de a fi complet fierte, sărezi după gust, torni zerul şi adaugi verdeaţa.

Ciorba cu zer

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Ciorba de legume si zarzavat

Ciorba de legume cu kaizer si smantana

scaricica, kaizer, morcovi, telina, cartofi, ceapa, smantana, ou, ulei, sare, piper. Ingrediente: 500 g scăricică 50 g kaizer 1 ceapă 2 morcovi 2 ardei graşi 8 cartofi 1 telina 1 păstârnac 300 ml smântână 2 gălbenuşuri 1 lingură tarhon 1 lingură ulei sare si piper   Mod […]

 

 

Ciorba de legume si verdeata dreasa cu zer

morcovi, rădăcină de pătrunjel, ceapă, roşie, vegeta, orez, zer acru, ouă, ulei, piper, sare, pătrunjel, mărar. Ingrediente: 2 morcovi o rădăcină de pătrunjel 1 ceapă 1 roşie 1 lingură vegeta 2 linguri de orez 500 ml zer acru 2 ouă 2 linguri ulei piper sare verdeaţă (pătrunjel, mărar) Mod […]

 

ciorbe

Ciorba de dovlecel cu rosii si zer

dovlecei, ceapa, leustean, rosii, ulei, zer, sare, smantana. Ingrediente: 4 dovlecei mijlocii 2 cepe mici leuştean 2 roşii mari 1 lingura ulei 1 l zer proaspat sare 1 ceaşcă mica smantana   Mod de preparare: Cureţi dovleceii de coajă, îi tai cubuleţe, îi speli în apă rece […]

 

Ciorba de porc cu zer

carne de porc impanata, ou, sare, piper, smantana, ceapa, morcov, telina, tarhon in otet, cartofi, zer. Ingrediente: 800 g carne de porc, impanata 1 ou sare piper 200 ml smantana 1 ceapa 1 morcov 1 telina tarhon in otet 5 cartofi 1/2 l zer sau lapte batut subtiat cu […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.