Ciorbe si Borsuri Gustoase

Printeaza

Ciorbe si Borsuri Gustoase:

Ciorba de sfecla cu verdeata

Ciorba de sfecla cu verdeata

Ciorba de sfecla cu verdeata din: sfecla, ceapa, morcov, cartof, patrunjel, telina, ulei, leustean, marar, otet, sare. Ingrediente: 1 sfeclă roşie 1 ceapă 1 morcov 1 cartof 1 rădă­cină de pătrunjel 1 telină 3 linguri de ulei 2 legă­tură de leuştean 1 legătură de mărar otet sare   Mod de preparare: Ceapa, zarzavaturile se curăţă, […]

Bors gustos de stevie

Bors gustos de stevie

Reteta ciorba de rosii

Reteta ciorba de rosii

Reteta ciorba de rosii din: suc de rosii, telina, patrunjel, ceapa, morcov, ulei, orez, boia, faina, zahar, sare. Ingrediente: 1 l suc de roşii 1 telină 1 rădăcină de pătrunjel 2 cepe 1 morcov ulei 2 linguri orez 1 legătură de pătrunjel boia dulce de ardei 2 linguri de făină 1 lingură de zahăr sare […]

Reteta ciorba de varza noua

Reteta ciorba de varza noua

Reteta ciorba de varza noua din: varza, ceapa, ardei, morcovi, suc de rosii, ulei, telina, cimbru, marar, boia, sare. Ingrediente: 1 varză noua 2 cepe 2 ardei 3 morcovi suc de roşii 1 lingură de ulei 1 ţelină mică cimbru 1 legă­tură de mărar boia sare   Mod de preparare: Morcovii, ceapa, ardeii şi ţelina […]

Bors de cartofi cu albitura

Bors de cartofi cu albitura

Bors de cartofi cu albitura din: cartofi, ceapa, morcov, telina, ardei, rosii, albitura, bors, leustean, patrunjel, ulei, sare. Ingrediente: 1/2 kg cartofi 2 cepe 1 morcov 1 telină 2 ardei 5 roşii albitură 1 cană de borş leuştean pătrun­jel 2 linguri de ulei sare   Mod de preparare: Ceapa, morcovul, ţelina, ardeii, albitura se curăţă, […]

Reteta bors de fasole boabe

Reteta bors de fasole boabe

Reteta bors de fasole boabe din: fasole boabe, morcov, patrunjel, pastarnac, ceapa, cimbru, leustean, ulei, bors, sare. Ingrediente: 1/2 kg fasole boabe 2 morcov 1 pătrunjel 1 păstârnac 2 cepe cimbru 1 legătură de leuştean 2 lin­guri de ulei 1 ceaşcă borş sare   Mod de preparare: Fasolea se spală şi se pune la fiert în […]

Cum_se_prepara_Bors_de_cartofi_cu_afumatura

Cum se prepara Borș de cartofi cu afumătură (VIDEO)

Borș de cartofi cu afumătură: Ingrediente: 4 porții de carne de porc afumată, cu os 3-4 cartofi o ceapă un morcov 1 gogoșar/ardei kapia 500 ml borș de putină bulion/suc de roșii sare cimbru pătrunjel verde Cum se prepara Borș de cartofi cu afumătură: Pofta buna!

Cum_se_prepara_Ciorba_din_coada_de_vitel_a_la_grec

Cum se prepara Ciorba din coada de vitel a la grec (VIDEO)

Ciorba din coada de vitel a la grec: Poate iti place si: Ciorba banateana cu carne de vitel Ciorba din carne de vitel Ciorba de vitel cu legume si bors   Ingrediente: 1 kg coadă de viţel 2 cepe potrivite 2 morcovi 1 ardei gras verde 1/2 ardei gras roșu sau gogoșar 1 rădăcină mică […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.