Reteta ciorba de pasare cu usturoi din: carne de pasare, ceapa, morcov, patrunjel, orez, faina, smantana, verdeata, usturoi, oua, lamaie, sare. Ingrediente: 600 g carne de pasăre 2 cepe 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 50 g orez 1 lingură de făină 200 g smântână 1 legătură de verdeaţă (leuştean sau pătrunjel) 1 căpăţână de […]
Ciorba de pui moldoveneasca
Ciorba de pui moldoveneasca din: carne de pui, morcov, telina, pastarnac, ceapa, ardei, leustean, taitei, bors, sare, smantana. Ingrediente: 500 g carne de pui 1 morcov 1 ţelină 1 rădăcină păstârnac 1 ceapă 2 ardei graşi coloraţi 1 legătură leuştean 30 g tăiţei graşi 500 ml borş sare 100 g smântână Mod de preparare: […]
Ciorba de pui cu arpacas
Ciorba de pui cu arpacas din: carne de pui, apa, morcovi, telina, arpacas, ceapa rosie, praz, ardei capia, ulei, dafin, cimbru, sare, piper, paturnjel, ceapa verde, ardei iute, iaurt. Ingrediente: 600 g carne de pui doi litri apă doi morcovi o ţelină 130 g arpacaş o ceapă roşie un fir mic de praz un ardei […]
Ciorba de pui cu zeama de varza
Ciorba de pui cu zeama de varza din: pui, pipote de pui, ficatei de pui, conopida, mazare, ceapa, ulei, supa de pui, zeama de varza, nucsoara. Ingrediente: 400 g carne de pui fără oase şi piele 100 g pipote de pui 100 g ficăţei de pui 250 g conopidă 200 g boabe de mazăre congelata […]