Ciorbă de Homar cu Porumb și Cartofi din: homari, porumb, cartofi, ceapa, usturoi, supa, smantana, unt, sare, piper, patrunjel. Bucurați-vă de bogăția gusturilor marine cu această ciorbă de homar cu porumb și cartofi, o rețetă sofisticată care aduce un strop de eleganță în bucătărie. Combinând textura delicată a homarului cu dulceața naturală a porumbului și […]
Ciorbita de fasole uscata
PrinteazaCiorbita de fasole uscata din: fasole uscata, morcov, pastarnac, ceapa, untdelemn, sare, patrunjel verde.
Ingrediente:
- 300 g fasole uscată
- un morcov
- un păstârnac
- un pătrunjel
- 2 cepe
- 2 linguri de untdelemn
- sare şi pătrunjel verde
Mod de preparare Ciorbita de fasole uscata:
Fasolea, aleasă, se spală şi se pune să fiarbă cu apă rece. Când dă în primul clocot se schimbă apa şi se înlocuieşte cu apă fierbinte.
Se adaugă apoi ceapa, spălată, curăţată, tăiată mărunt, iar când fasolea este pe jumătate fiartă se pune şi zarzavatul, spălat, curăţat, tăiat subţire.
Când pieliţa fasolei plesneşte, se adaugă şi sarea. In timpul verii se pun felii de roşii şi de ardei.
Când fasolea este fiartă bine, se serveşte cu pătrunjel verde, spălat, curăţat, tocat.
Pofta buna!
Ciorbă de Fenicul cu Linte: O Rețetă Aromată și Nutritivă pentru Zile Răcoroase
Ciorbă de Fenicul cu Linte: O Rețetă Aromată și Nutritivă pentru Zile Răcoroase din: linte verde, fenicul, morcovi, ceapa, rosii conservate, ulei de masline, suc de lamaie, sare, piper, patrunjel. Savurați gustul unic al acestei ciorbe, o rețetă plină de nutrienți și arome. Combinând feniculul aromatic cu lintea proteică, morcovii dulci și roșiile suculente, această […]
Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol
Ciorbă de Legume cu Cimbru – Aroma Prospețimii într-un Bol din: morcovi, cartofi, ceapa, usturoi, ardei gras, dovlecel, ulei de masline, cimbru, sare, piper, smantana. Ciorba este o mâncare reconfortantă, plină de prospețime și arome intense. Adăugarea cimbrului, fie proaspăt, fie uscat, transformă această ciorbă într-o experiență gustativă aparte. Reteta Ciorbă de Legume cu Cimbru […]
Imi place ciorba de fasole. Trebuie insa folosita o fasole buna, care fierbe repede. Ciorba de fasole se potriveste foarte bine cu afumatura. O sa fac aceasta reteta, dar o sa adaug si niste costita afumata.