Ciorbita cu porumb, rosii si ceapa verde

Printeaza

Ciorbita cu porumb, rosii si ceapa verde din: rosii si ceapa verde din: porumb, paine, rosii, ceapa verde, unt, ulei, sare, piper si lapte.

Ingrediente:

  • 200 g porumb
  • 200 g paine
  • 100 g rosii
  • 1 legatura ceapa verde
  • 30 g unt
  • 30 ml ulei
  • 20 g sare, piper
  • 30 ml lapte

 

Mod de preparare:

Scurgi porumbul de apă, iar ju­mătate din cantitate o mixezi în laptele pus în blender, până de­vine auriu.

Tai pâinea cubuleţe pe care le pui într-o tigaie cu unt şi le rumeneşti uşor pe toate părţile.

Roşiile şi ceapa tăiată în bucăţele le căleşti câteva minute într-un vas cu ulei, adaugi porumbul boabe şi pe cel piure, după care torni apafierbi circa 10 minute şi apoi condimentezi după gust cu sare şi piper.

Serveşti ciorbiţa rece sau caldă, în bol sau în farfu­rie adâncă, cu crutoane şi ornată cu felii de roşii şi ceapa verde to­cată mărunt.

 

Ciorbita cu porumb, rosii si ceapa verde

Ciorbita_cu_porumb_rosii_si_ceapa_verde

Pofta buna!

 

 

 

 

Ciorbă cu Carne de Porc – Rețetă Autentică

Ciorbă cu Carne de Porc – Rețetă Autentică din: carne de porc, morcovi, radacina de patrunjel, ceapa, ardei gras, cartofi, telina, rosii, ulei, leustean, sare, piper, apa. Descoperiți farmecul bucătăriei românești cu această rețetă de ciorbă de porc, o mâncare îndrăgită și răspândită în toată România. Această rețetă combină gustul autentic al bucătăriei tradiționale cu […]

Ciorbă de Păstrăv Afumat: Rețetă Autentică și Nutrițională

Ciorbă de Păstrăv Afumat: Rețetă Autentică și Nutrițională din: pastrav afumat, ceapa, morcovi, radacina de patrunjel, ardei gras, rosii, leustean, apa, sare, piper. Descoperă secretele rețetei de ciorbă de păstrăv afumat – o combinație perfectă de gust, tradiție și valori nutriționale. O alegere ideală pentru o masă sănătoasă și delicioasă. Ciorba este o reinterpretare modernă […]

Ciorbă de Porc – Cum să pregătești o ciorbă tradițională

Ciorbă de Porc – Cum să pregătești o ciorbă tradițională din: carne de porc, ceapa, morcovi, cartofi, ardei gras, patrunjel, ulei de floarea soarelui, apa, sare, piper, bulion de rosii, otet, smantana. Ciorba de porc este una dintre cele mai iubite mâncăruri tradiționale românești. Această rețetă simplă și savuroasă vă va încânta simțurile cu aromele […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.