Cir

Printeaza

Cirul se prepară din: făină de grâu, apă, puţină sare şi zahăr sau miere de albine

Ingrediente:cir

  • faina de grau
  • apa
  • sare
  • zahar sau miere

 

 

Mod de preparare:

Se pune apa la fiert, cu sare pentru gust; când fierbe, se adaugă în ploaie făina, apoi zahărul sau mierea, după preferinţă.

După ce este fiert şi bine legat se toarnă în farfurie peste pâinea tăiată. Se consumă cald în zilele de post.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.