Cirese cu vin rosu

Printeaza

Cirese cu vin rosu din: cirese, vin, scortisoara, lamaie, miere de salcam.

Ingrediente:Cirese cu vin rosu

  • 500 g cireşe fără sâmburi proaspete sau congelate
  • 250 ml vin roşu
  • 1 baton de scorţişoară
  • 1 linguriţă coajă de lămâie rasă
  • 2 linguri miere de salcâm

 

Mod de preparare:

Incălziţi vinul roşu într-o cratiţă mare. Adăugaţi cireşele, mierea, scorţişoara, coaja de lămâie. Când amestecul e gata să dea în clocot, faceţi focul mic şi lăsaţi să fiarbă înăbuşit 10 minute.

Turnaţi într-un castron, lăsaţi să se răcească, apoi ţineţi la frigider cel puţin 1 oră.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.