Ciulama de hribi cu verdeata din: hribi, ulei, faina, zahar, lapte, smantana, sare, piper, marar. Ingrediente: 1/2 kg hribi 100 ml ulei 2 linguri cu făină 1 lingură cu zahăr 1 cană cu lapte 1 cană cu smântână sare piper mărar tocat Mod de preparare: Curăţaţi hribii de frunze şi nisip, spălaţi cu atenţie în […]
Ciulama cu carne de porumbel si ciuperci
PrinteazaCiulama cu carne de porumbel si ciuperci din: porumbel, ceapa, ciuperci, condimente, ulei, faina si marar.
Ingrediente:
- 1 porumbel
- 2 cepe
- 6-7 ciuperci proaspete
- 1 lingură condimente, uscate de legume
- 3 linguri ulei
- 2 linguri făină
- mărar
Mod de preparare:
Pui la fiert într-un litru de apă porumbelul şi cepele pentru 30 de minute.
După ce a fiert, îl scoţi pe o farfurie, iar în zeama rămasă adaugi 6-7 ciuperci tăiate mărunt sau felii, condimentele uscate de legume şi mai fierbi 15 minute.
Într-o cratiţă, încingi trei linguri de ulei, adaugi făina şi o căleşti până se îngălbeneşte.
Adaugi treptat supa în care ai fiert porumbelul, ciupercile şi amesteci continuu.
Laşi pe foc mic până se îngroaşă.
Aşezi porumbelul pe o farfu rie, pui ciulamaua şi presari mărar.
Ciulama cu carne de porumbel si ciuperci
Pofta buna!
Ciulama aromata de pasare din: carne de pasare, nuci, usturoi, faina, sare, piper, unt, ulei. Ingrediente: carne de pasăre 1 kg nuci 2 căpăţâni usturoi 2 linguri făină sare piper unt ulei Mod de preparare: Se fierbe carnea de pasăre într-o oală, pe jumătate. Nucille curăţate se pisează împreună cu usturoiul, piperul şi sarea până […]
Pofta buna!