Ciulama de cartofi cu branza

Printeaza

Ciulama de cartofi cu branza din: cartofi, ulei, faina, branza, lapte, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 lingură ulei sau untură
  • 2 linguri făină
  • 100 g brânză rasă
  • eventual: 1 cană lapte, sare

 

Mod de preparare Ciulama de cartofi cu branza:

Ciulamaua se pregăteşte exact ca şi ciulamaua de post, însă se poate folosi pentru prăjit untură sau (mai bine) unt, iar la pregătirea sosului se foloseşte lapte în loc de zeama în care au fiert cartofii, iar în final în sosul alb se adaugă brânza rasă.

Se serveşte caldă, cu salată sau murături.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.