Ciulama de ciuperci cu mamaliguta

Printeaza

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta din: ciuperci, ceapa, untdelemn, unt, faina, lapte.

Ingrediente:Ciulama de ciuperci cu mamaliguta

  • 500 g ciuperci
  • o ceapă
  • 2 linguri untdelemn
  • 100 g unt
  • 2 linguri făină
  • 100 ml lapte

 

Mod de preparare:

Se spală ciupercile şi se taie felii. Se călesc în untdelemn împreună cu ceapa tocată, într-o cjratiţă acoperită, pusă la foc mic.

Se adaugă puţină apă şi se lasă să fiarbă până scade. Se prepară sosul alb din unt si faină stins cu lapte sau cu zeamă de la ciuperci. Acesta se amestecă bine cu ciupercile, se adaugă sare, piper şi se serveşte cu mămăliguţă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.