Ciulama de ciuperci cu garnitura de mamaliguta

Printeaza

Ciulama de ciuperci cu garnitura de mamaliguta

Ingrediente:Ciulama de ciuperci cu garnitura de mamaliguta

  • 800 g ciuperci
  • 3-4 linguri de făină
  • 150 g unt
  • 3/4 l lapte
  • sare
  • piper
  • 300 g mălai

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se spală şi se taie julien, apoi se înăbuşă cu 80 g unt, sare si piper.

Se prepară un sos alb din 70 g unt, făină, lapte şi zeama de la ciuperci şi apoi se amestecă cu ciupercile sotate.

Se mai dă cîteva clocote şi se serveşte cu mămăliguţă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As manca niste ciulama de ciuperci cu mamaliguta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.