Ciulama de ciuperci cu oregano

Printeaza

Ciulama de ciuperci cu oregano din: ciuperci, ceapa, usturoi, ulei, amidon, apa, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Ciulama de ciuperci cu oregano

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingură amidon
  • 150 ml apă
  • sare
  • piper
  • puţin oregano uscat

 

Mod de preparare:

Ciupercile se curăţă, se spală, se scurg şi se taie fâşii. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt.

Intr-o tigaie se pune ulei la încins. Când este gata se adaugă ceapa, usturoiul. Se lasă 2-3 minute să se înmoaie. Se adaugă ciupercile, se pune sare, piper şi se lasă la sotat.

Când sunt pătrun­se pe jumătate, se pregăteşte ciulamaua. In aproxima­tiv 150 ml apă rece se dizolvă amidonul bine şi se pune peste ciuperci. Se amestecă, se potriveşte de sare, piper, se lasă pe foc cât să fiarbă bine sosul.

Se decorează cu oregano uscat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.