Ciulama de pui de balta

Printeaza

Ciulama de pui de balta din: copane de la pui de balta, faina, sare, piper, cepe, vin alb, oua, unt, lamaie, orez si supa limpede.

 

Ingrediente:Supa_cu_pui_de_balta

  • 36 copane de la puii de baltă
  • 1 lingură cu făină
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 1 pahar cu vin alb
  • 2 gălbenuşuri
  • 180 g unt
  • 1 lămâie
  • 200 g orez
  • 2 pahare cu supă limpede

 

Mod de preparare:

Curăţaţi copanele de piele, spălaţi-le, apoi fierbeţi-le cu apă, vin, ceapă şi sare. Separat, faceţi un sos din: 80 g unt, făină, şi apă în care au fiert copanele de broască.

Dregeţi acest sos cu: gălbenuşurile, zeama de lămâie şi smântână. Separat, pregătiţi un pilaf din: orez, unt, ceapă tocată şi supă.

Răsturnaţi pilaful pe un platou rotund. Puneţi în jurul acestuia copanele de pui de baltă cu sosul. Restul de sos, aduceţi-l la masă în sosieră alături de preparat.

 

 

Ciulama de pui de balta

Supa_cu_pui_de_balta

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.