Ciulama de pui, de vita sau de porc

Printeaza

Tai canea în bucăţi mici, pentru a se prăji bine. Toci şi căleşti 3-4 cepe şi 3 ardei în 100 ml ulei, pui bucăţile de came tăiate mărunt sau tucăţi de costiţă şi câmaţi, pe care le prăjeşti până se înmoaie bine.

Presari sare, piper şi boia, pui 2-4 roşii tăiate feliuţe (sau bulion şi ciulamaua iese roşie). Torni apă peste ele până le acoperă. Intr-o cană amesteci făină albă cu lapte dulce sau smântână şi omogenizezi.

Mai pui puţină apă ca să se formeze o pastă, o tormi peste carnea fiartă şi amesteci până se îngroaşă. Mai condimentezi după gust cu sare şi piper.

Dacă prepari ciulamaua pentru două persoane, pui 3 linguri cu vârf de făină la o cană de lapte şi 3-4 linguri de smântână.

Ciulama de pui, de vita sau de porc

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciulama de porc

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.