Ciulama de rinichi cu mamaliguta

Printeaza

 Ciulama de rinichi cu mamaliguta

Ingrediente:Ciulama de rinichi cu mamaliguta

  • 800 g rinichi
  • 100 g unt
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 200 g făină
  • sare
  • piper
  • 1/2 pahar de lapte
  • 300 g mălai

 

Mod de preparare:

Rinichii se taie în două în lungime (pe lat), se curăţă interiorul, apoi se spală în multe ape.

Se fierb în apă cu sare, cu ceapa şi zarzavatul tăiat bucăţi mai mari. în alt vas, se rumeneşte făina puţin în unt şi se stinge cu zeama de la rinichi strecurată şi cu laptele, amestecîndu-se bine pe foc să nu se lipească.

Rinichii tăiaţi feliuţe se pun în ciulama şi se mai fierb 10-15 minute.

Se pune piper, sare şi se serveşte cu mămăliguţă pripită.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciulama de rinichi cu mamaliguta

1 comentariu

  1. Ciulama de rinichi n-am mai facut. In schimb, ciulamaua de ciuperci imi place mult.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.