Ciulama de roşii

Printeaza

Ciulama de roşii din: rosii, ceapa, gogosar, usturoi, smantana, faina, patrunjel, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciulama_de_rosii

  • 800 g rosii
  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar sau 1 ardei
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2-3 linguri smantana
  • 2 linguri faina
  • patrunjel
  • putin ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Căleşti în ulei ceapa şi gogoşarul tăiate mărunt. Cureţi de pieliţă roşiile opărite, le tai felii şi le adaugi peste ceapă şi gogoşar, împreună cu o cană cu apă, apoi le laşi la fiert. Desfaci făina cu o cană cu apă rece, o adaugi în cratiţă şi asezonezi cu sare şi piper, după gust.

După câteva clocote, stingi focul şi adaugi smântână, usturoiul zdrobit şi pătrunjelul tocat mărunt.

Ciulama de roşii

Ciulama_de_rosii

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.