Ciulama din carne de vită

Printeaza

Ciulama din carne de vită

Ingrediente:Ciulama din carne de vită

  • 700 g carne de vită
  • 2 linguri de făină
  • 40 g unt
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 rădă­cină de pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 300 g mălai

 

Mod de preparare:

Carnea se taie bucăţi şi se fierbe în apă cu sare. Se spumează, apoi se pune ceapa şi zarzavatul tăiate şi se fierbe în continuare pînă ce carnea este gata.

Separat se căleşte puţin făina în unt şi se stinge cu zeama de la carne.

Se amestecă bine pe foc domol să nu facă cocoloş, apoi se pun bucăţi dc carne şi puţin piper în acest sos.

Se serveşte cu mămăliguţă pripită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.