Ciulama din pipote şi inimi
PrinteazaCiulama din pipote şi inimi din: pipote si inimi de pui, zarzavat pentru supa, unt, faina, patrunjel, sare si piper.
- 500 g pipote si inimi de pui
- zarzavat pentru supa
- 100 g unt
- 2 linguri faina
- patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureţi şi speli pipotele şi Inimile. Le pui la fiert în apă cu sare, spumezi şi apoi adaugi zarzavatul pentru supă.
Intr-o tigaie pui untul la topit, adaugi făina şi apoi zeama fierbinte.
Amesteci continuu, pentru a nu se forma cocoloaşe. Fierbi până când capătă consistenţa unei smântâni mai groase. Serveşti ciulamaua cu pătrunjel şi mămăligă.
Ciulama din pipote şi inimi
Pofta buna!
Ciulamaua asta din pipote si inimi o s-o incerc si eu
Am facut eu si a iesit bunicica