Ciulama gustoasa de gaina

Printeaza

Ciulama gustoasa de gaina din: gaina, sare, unt, faina, ceapa.

Ingrediente:Ciulama gustoasa de gaina

  • o găină
  • sare
  • o lingură unt
  • o ceapă
  • 3 linguri făină

 

Mod de preparare:

Găina, curăţată şi spălată, se pune pe foc într-o oală cu apă, sare şi ceapa tăiată în două. Se lasă să fiarbă până când carnea devine fragedă. Apoi se strecoară supa.

Se rumeneşte puţin făina cu untul, se toarnă supa puţin câte puţin, se amestecă mereu, până se obţine o ciulama groasă ca o cremă. Carnea fiartă se taie bucăţi, se aşează într-o farfurie caldă, iar peste ea se toarnă ciulamaua.

Se serveşte cu mămăliguţă caldă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.